BURDUR BUCAK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Müdürler Kurulu Toplantısı Yapıldı

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Müdürler Kurulu Toplantısı Yapıldı

Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı ikinci dönem müdürler kurulu toplantısı ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Neşet YAZAR Başkanlığında 29.01.2020 tarihinde Bucak Öğretmen Evi toplantı salonunda yapıldı. Şube Müdürlerimiz Gültekin APAYDIN,Remzi DEMİRDAĞ ,Vedat DEMİRBAŞ , Hamdi ÜZÜMCÜ ve  tüm resmi okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz konuşmasına eğitim öğretim yılının değerlendirmesiyle başladı. Toplantıda Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) genel değerlendirmesi yapılarak başarıyı arttırmak için gerekli çalışmaların titizlikle yapılmasını ve Bigep projesi için detaylı bir toplantı yapılacağını belirtti.Yeni eğitim öğretim tekniklerinin öğretmenlere tanıtılması için üniversite ile işbirliği yapılacağını, bu sayede öğretmenlerimizin hizmet içi eğitimlerle kendilerini geliştirebileceklerini ve Yenilikci sınıf uygulamasının yapıldığı ve akreditasyon alabilen ilimizdeki 3 okuldan 2 tanesinin bucakta olduğunu ve bu uygulamanının arttırılması noktasında çalışmalar yapılacağını ayrıca Erasmus, Tübitak 4006-4007  Projelerinin ilçemizde yapıldığını, nitelikli proje sayısının arttırılması gerektiğini, Teknofest yarışmalarına katılımın sağlanması noktasında öğretmen ve öğrencilerimizin motivasyonunun sağlanmasını, okullarımızda koçluk sisteminin ve veli öğrenci, öğretmen birlikteliğinin sağlanması için öğretmenim misafirim projesine devam edildiği  , Okullar hayat olsun projesi kapsamında Okulların her zaman öğrenciye açık olması gerektiğini söyledi. Başarılı işlerle anılan bucağın, bundan sonrada seviyesini daha da ileriye taşıyacağını belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Neşet YAZAR, eğitim-öğretim döneminin tüm eğitim camiası için her açıdan verimli, başarılı, hayırlı bir dönem olmasını temenni etti. 

29-01-202029-01-2020

Konak Mah. Süleyman Demirel Bulvarı E. Hükümet Konağı No.16 Bucak/Burdur - Santral (248) 325 10 49 ... (248) 325 32 90

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.