BURDUR BUCAK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı genel değerlendirme toplantısı 28.04.2021 Çarşamba Günü saat 11.00'da yapıldı. Toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR' ın başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve okul müdürlerinin katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Toplantıda, yıl boyunca yapılan çalışmalar, uzaktan eğitim faaliyetleri, alınan tedbirler, yaşanan sorunlar ele alındı. Pandemiye rağmen genel anlamda başarılı bir yılın geride kaldığı ifade edildi. Uzaktan eğitimin hayatımıza daha fazla girdiği bu yılda önceki yıllara göre daha farklı çalışma yöntemleri geliştirerek eğitim öğretim faaliyeti gerçekleşti. Yüz yüze eğitim kadar etkili olmasa da idareci, öğretmen ve öğrencilerin gayretleriyle uzaktan eğitim faaliyetinin verimli geçtiği ifade edildi.

Yılsonunda sınava girecek öğrencilerin durumları değerlendirildi. Her okul kendi bünyesinde yaptıkları sınavlara hazırlık çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yapılan çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR, sınav öncesi hazırlıkların çok önemli olduğunu, rehberlik çalışmalarına önem verilmesi gerektiğini söyledi. Yapılacak rehberlik çalışmalarının, öğrencilerin sınava olan düşüncelerini olumlu yönde etkileyeceğini ifade etti. Özellikle genel başarısı düşük olan öğrenciler üzerinde gösterilecek çabayla, başarının daha da artacağını belirtti. Ayrıca sınavda çok yararlı olacağını düşündüğü kitap okumanın önemine değindi ve öğrencilerin teşvik edilmesini söyledi. Sınav öncesinde rehberlik dışında başka ne gibi çalışmalar yapılabileceği konusunda fikirler ortaya atıldı.

Covid-19 tedbirleri gözden geçirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR, okullarda alınması gereken önlemler konusunda hatırlatmalar yaptı. Ayrıca şimdiye kadar göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı okul idaresi, öğretmen ve personellerine teşekkür etti.

Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.  

30-04-202130-04-202130-04-2021

Konak Mah. Süleyman Demirel Bulvarı E. Hükümet Konağı No.16 Bucak/Burdur - Santral (248) 325 10 49 ... (248) 325 32 90

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.