BURDUR BUCAK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

16 Haziran 2022 Perşembe günü ilçemiz okul müdürleri yılsonu genel değerlendirmesini yapmak üzere Ertuğrul Gazi Ortaokulu Konferans Salonunda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hamdi ÜZÜMCÜ, Muzaffer ERDOĞAN, Perihan KOÇAŞ, Recep YILDIZ ve Cemil AKKAYA' nın katılımları ile toplantı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet YAZAR, pandemiden sonra ilk defa kesintisiz bir dönem geçirdiklerini,  öğretmenlerin ve öğrencilerin de okulu özlediklerini söyledi. Eski günlere dönüldüğü için okullarda oldukça fazla etkinlik yapılmasının sevindirici olduğunu, önümüzdeki eğitim öğretim yılında bu etkinliklerin daha da fazla olacağını umduğunu belirtti.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri kendi bölümleri ile ilgili yapılması gereken iş ve işlemleri okul müdürlerine hatırlattılar.

Toplantı sonunda Neşet YAZAR "Biliyorsunuz ki yarın öğrencilerimiz karnelerini alacaklar. Kiminin karnesi iyi kimininki kötü olacaktır. Bu durumda biz eğitim camiasına ve velilere büyük iş düşmektedir. Notları düşük olan öğrencilerimize olan yaklaşımlarımıza dikkat etmeliyiz. Onları dinlemeli, anlamalıyız. Onlara zaman tanımalıyız. Aksini yaparsak onları kendimizden, evimizden uzaklaştırırız. Evden uzak olan öğrencinin kötü alışkanlıklara yönelmesi de kaçınılmazdır. Çocuk sevgiyi ailesinde bulsun, dışarıda değil. Zaten Gelecek Gençlikte Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz veli buluşmalarında da bu konunun üzerinde oldukça fazla duruyoruz. Çünkü bir çocuğumuzun daha kötü alışkanlıklara yenilmesini istemiyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Geleceğimizin aydınlık olmasını istiyorsak ahlaklı, dürüst, vatanını seven, bayrağına sahip çıkan bir nesil yetiştirmemiz lazım. İnşallah hep beraber bunu başaracağız. Ayrıca hafta sonu yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı'na girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum." Dedi.

16-06-2022

Konak Mah. Süleyman Demirel Bulvarı E. Hükümet Konağı No.16 Bucak/Burdur - Santral (248) 325 10 49 ... (248) 325 32 90

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.